Kapel Schilberg

WIJKVERENIGING
OLV PUT
SCHILBERG

Homepage
Statuten
Huishoudelijk Reglement
Schoffelen
Kienen
Jaarprogramma
Jaarvergadering
Uitjes en Evenementen
Foto's
Links
 

Familie-uitstapje: Movieworld

Zaterdag 20 augustus 2005 08:30 uur

Movie- en Entertainmentpark Movie Park Germany

Movieworld in Duitsland

Movieworld in Bottrop-Kirchhellen heet tegenwoordig Movie- en Entertainmentpark Movie Park Germany. Het is een groot plezierpark voor het hele gezin met meer dan 40 attracties en shows. Spectaculaire achtbanen, grote Hollywood-shows voor de filmliefhebbers, attracties voor kleine en grote kinderen, maar zeker ook voor de volwassen kinderen. Niet te vergeten cartoonsterren zoals Spongebob Squarepants en zijn vriendjes Patrick Ster, Otto Tentakel en meneer Krabs.

Spongebod Squarepants Voor de kleine kinderen is er Wonderland met de Mad Mouse achtbaan, draaiende theekopjes en vliegende vogelkooitjes. Kleine en grote kinderen zullen genieten van spanning en sensatie in de Sidekick, de FX achtbaan, de dubbele achtbaan in de Cop Car Chase, de NYC Transformer, lekker 60 meter vallen in de High Fall, en de houten achtbaan Bandit. Daarna op naar het Ice Age Adventure, de Bermuda Driehoek, de Rocket Rider Rollercoaster, de Mad Manor en een wilde rit in badkuipen door Josie's Bath House.

Ook de ouderen zullen die attracties leuk vinden! Maar die zullen nog veel meer plezier beleven aan de Hollywood Boulevard met het Special Effects podium en de shows rond bekende films.

Moviepark Dan zijn er nog restaurants, café's, snackbars en natuurlijk winkels om tassen, knuffeldieren, films en mokken te kopen. Feest, spanning, sensatie, lekker eten en drinken en dan ook nog uw buren in uw buurt.

Het park heeft een eigen website om alles nog eens na te kijken: http://www.moviepark.nl/

De prijzen voor deelname. Kinderen tot en met 2 jaar gratis. Leden en donateurs: € 20 per volwassene en € 15 voor kinderen tot en met 16 jaar. Niet-leden: € 27 per volwassene en € 22 voor kinderen tot en met 16 jaar.
Zie ook de algemene voorwaarden in deze website.

We vertrekken (bij voldoende belangstelling) op zaterdag 20 augustus met de bus vanaf de kapel op de Bosstraat om ongeveer 08:30 uur en we vertrekken uit Movieworld terug naar huis om ongeveer 18:30 uur.


Aanmelden
Ondergetekende doet mee aan het familie-uitstapje naar Movieworld op 20 augustus 2005:

Naam:
Adres:
Woonplaats:

Leden en donateurs:
Aantal deelnemers van 17 jaar en ouder:
Kosten: € 20,= per persoon
Aantal deelnemers tot en met 16 jaar:
Kosten: € 15,= per persoon

Niet-leden:
Aantal deelnemers van 17 jaar en ouder:
Kosten: € 27,= per persoon
Aantal deelnemers tot en met 16 jaar:
Kosten: € 22,= per persoon

Strookje (met contante betaling) inleveren tot en met 8 augustus 2005 bij Bosstraat 21a, Schilberg , Schilberg Echt, of bij Burgemeester Meuwissenstraat 8, Schilberg Echt.


Copyright © 2004-2007 OLV Schilberg & Wendy G.A. van Dijk
Graag opmerkingen en suggesties. Als u fouten vindt, hoor ik die ook graag.
Stuur een bericht naar: OLV Schilberg