Kapel Schilberg

WIJKVERENIGING
OLV PUT
SCHILBERG

Homepage
Statuten
Huishoudelijk Reglement
Schoffelen
Kienen
Jaarprogramma
Jaarvergadering
Uitjes en Evenementen
Foto's
Links
 
Movie- en Entertainmentpark Movie Park Germany

Familie-uitstapje 2007: MoviePark

Zaterdag 11 augustus 2007 08:30 uur

  Spongebob SplashBash

  Op 11 augustus gaan we naar MoviePark (vroeger heette het MovieWorld) in Bottrop-Kirchhellen, het grote plezierpark voor iedereen, alle leeftijden en natuurlijk ook hele gezinnen. In het park zijn meer dan 40 attracties en shows te vinden. Heel bijzonder zijn natuurlijk de spectaculaire achtbanen en de grote Hollywood-shows voor de filmliefhebbers. Voor kleine en grote kinderen en voor de volwassen kinderen zijn er ook veel attracties.

In april is een nieuw themagebied geopend, NickPark, waarin MoviePark met Nickelodeon samenwerkt, met de Spongebob Splash Bash (waterkanonnen voor deelnemers en toeschouwers) en de Jimmy Neutron Atomic Flyer (een achtbaan met hangende karretjes en loshangende benen, joepieeeee). Ook nieuw is de Santa Monica Pier, met de Crazy Surfer, reuzenrad en jet ski’s.

Parade Kleine en grote kinderen zullen genieten van spanning en sensatie in de houten achtbaan Bandit, of 60 meter naar beneden in de vrije-valtoren, twee loopings in de MP Xpress, of alle kanten op met de Sidekick. Daarna op naar de NYC Transformer, de Time Riders, de Mystery River, de Ice Age Adventure, de Rocket Rider Rollercoaster, de Mad Manor en een wilde rit in badkuipen door Josie’s Bath House.

Voor de kleine kinderen is er Teenage Robot Roundabout met de robot Jenny, maar ook de Backyardigans Hip Hopper, vrije val voor kleintjes. In Rescue 112 kun je zelf een brand blussen. Het is ook heel spannend in de Danny Phantom Ghost Zone.

Ook de ouderen zullen al deze attracties leuk vinden! Maar die zullen nog veel meer plezier beleven aan de Movie Park on Parade, Street Entertainment en de musical show. Een heus stuntteam scheurt met auto’s, sprint van huizen en staat in de fik in de Crazy Action Stunt Show. Achter de schermen van een filmset in Voyagers to Mars. In de film in Bermuda Triangle, op expeditie naar een vreemde wereld. En natuurlijk lopen er veel acteurs rond.

MP Express Tussen alle spannende attracties door kun je ook naar de restaurants, café’s, snackbars om lekker te eten en te drinken en natuurlijk naar de winkels om tassen, knuffeldieren, films en mokken te kopen. Het park heeft een eigen website om alles nog eens na te kijken: http://www.moviepark.nl/

Leden en donateurs: € 22 per volwassene en € 17 voor kinderen tot en met 16 jaar. Niet-leden: € 30 per volwassene en € 25 voor kinderen tot en met 16 jaar. U kunt u aanmelden tot en met 23 juli.
Zie ook de algemene voorwaarden in deze website.

We vertrekken met één bus (bij voldoende belangstelling, minimaal 40 en maximaal 52 deelnemers; bij meer dan 52 deelnemers hebben leden voorrang boven niet-leden) op zaterdag 11 augustus met de bus vanaf de kapel op de Bosstraat om ongeveer 08:30 uur en we vertrekken uit Movieworld terug naar huis tussen 18:00 en 20:00 uur.


Aanmelden
Ondergetekende doet mee aan het familie-uitstapje naar Movieworld op 11 augustus 2007:

Naam:
Adres:
Woonplaats:

Leden en donateurs:
Aantal deelnemers van 17 jaar en ouder:
Kosten: € 22,= per persoon
Aantal deelnemers tot en met 16 jaar:
Kosten: € 17,= per persoon

Niet-leden:
Aantal deelnemers van 17 jaar en ouder:
Kosten: € 30,= per persoon
Aantal deelnemers tot en met 16 jaar:
Kosten: € 25,= per persoon

Strookje (met contante betaling) inleveren tot en met 23 juli 2007 bij Bosstr 21a, of bij Burg. Meuwissenstr 8, Schilberg.


Copyright © 2004-2007 OLV Schilberg & Wendy G.A. van Dijk
Graag opmerkingen en suggesties. Als u fouten vindt, hoor ik die ook graag.
Stuur een bericht naar: OLV Schilberg