Kapel Schilberg

WIJKVERENIGING
OLV PUT
SCHILBERG

Homepage
Statuten
Huishoudelijk Reglement
Schoffelen
Kienen
Jaarprogramma
Jaarvergadering
Uitjes en Evenementen
Foto's
Links
 
Alfa Brouwerij Schinnen - logo Drielandenpunt Vaals - luchtfoto labyrint


Uitstapje naar Drielandenpunt in Vaals en Alfa Brouwerij in Schinnen


Zondag 22 oktober2006 13:00 uur

Wat is er Limburgser dan Alfa Bier en het Drielandenpunt...

Drielandenpunt Vaals - Uitkijktoren We gaan zo zuidelijk als het maar kan in Limburg. Naar het Drielandenpunt bij Vaals. Aan het eind van de middag rijden we naar Schinnen om de Alfa Brouwerij uit 1870 te bezoeken.

We vertrekken om ongeveer 13:00 uur met de bus vanaf de kapel op de Bosstraat. Ongeveer 14:00 uur komen we aan bij het Drielandenpunt. Daar kunt u tot 17:00 uur kiezen uit de vele recreatiemogelijkheden, waarna we verzamelen bij de bus om naar de Alfa Brouwerij in Schinnen te gaan, waar we om ongeveer 18:00 uur ontvangen worden. We vertrekken uit Schinnen terug naar huis om ongeveer 20:30 uur en we zijn dan iets na negenen weer thuis in Schilberg.

Alfa Brouwerij Schinnen - kroonkurk Bij het Drielandenpunt is veel te doen, alles op loopafstand van de bus, voor ieder wat wils. Daar bent u vrij om iets naar eigen keus en voor eigen rekening te gaan doen. In de drie uur dat we hier zijn kunt u het prachtige Labyrint doorzoeken, spelen in de speeltuin, de Uitkijktoren in voor een prachtig uitzicht, naar de herberg of de taverne of de ijssalon, een rondwandeling in de mooie omgeving, of één van de andere mogelijkheden tot vertier. U krijgt van ons een consumptiebon voor een kopje thee, koffie, fris of bier, voor het Panorama-Restaurant De Bokkerijder.

Bij de Alfa Brouwerij worden we ontvangen met koffie en thee en een lekkernij in het proeflokaal. We krijgen de geschiedenis van de brouwerij te horen en bezoeken de bron van de brouwerij. Daarna volgt een rondleiding door de brouwerij, met deskundige uitleg. Tot slot kunnen we in de proeverij genieten van de Alfa bieren en hartige hapjes en bij het vertrek krijgen we ook nog een leuke attentie.

Alfa Brouwerij Schinnen - antieke brouwketel Dit belooft een dag te worden waar u nog lang over napraat. Een uitstapje met voor alle leeftijden iets leuks. Voor een laag bedrag bent u een hele dag bezig met -zo verwachten wij- vele spannende, lekkere en gezellige momenten.

Prijzen voor deelname, bedragen per persoon:

  • Leden/donateurs: € 10 voor 16 jaar en ouder, € 5 voor 5 tot/met 15 jaar, € 0 voor kinderen tot/met 4 jaar.
  • Niet-leden: € 17 voor 16 jaar en ouder, € 12 voor 5 tot/met 15 jaar, € 7 voor kinderen tot/met 4 jaar.
Zie ook de algemene voorwaarden op onze website.

Drielandenpunt Vaals - Overzichtstekening Drielandenpunt


Ondergetekende doet mee aan het bezoek aan het Drielandenpunt en de Alfa Brouwerij op 22 oktober 2006:

Naam:
Adres:
Woonplaats:

Kosten per deelnemer16 jaar en ouder5 tot en met 15 jaar0 tot en met 4 jaar
Leden en donateurs__ __ * € 10,=__ __ * € 5,=__ __ * € 0,=
Niet-leden__ __ * € 17,=__ __ * € 12,=__ __ * € 7,=

Strookje (met contante betaling) inleveren tot en met uiterlijk 11 oktober 2006 bij Bosstraat 21a of bij Burgemeester Meuwissenstraat 8, Schilberg Echt.


Copyright © 2004-2007 OLV Schilberg & Wendy G.A. van Dijk
Graag opmerkingen en suggesties. Als u fouten vindt, hoor ik die ook graag.
Stuur een bericht naar: OLV Schilberg