Kapel Schilberg

WIJKVERENIGING
OLV PUT
SCHILBERG

Homepage
Statuten
Huishoudelijk Reglement
Schoffelen
Kienen
Jaarprogramma
Jaarvergadering
Uitjes en Evenementen
Foto's
Links
 

Zoo Parc Overloon - Extra, ingelast uitstapje

In verband met het niet doorgaan van ons uitstapje naar de Keukenhof, hebben we een eenvoudiger uitstapje naar Zoo Parc Overloon georganiseerd.


Zoo Parc Overloon - logo Jonge cheetah

Familie-uitstapje
Zoo Parc Overloon


Zondag 10 juni 2007 09:00 uur

Jubileum
Dit jaar bestaat de put 30 jaar. Een mooi moment voor een bijzonder uitstapje voor onze leden en donateurs.

Zoo Parc Overloon
Iedereen kan genieten van het extra uitstapje voor alle leeftijden naar Zoo Parc Overloon. Er zijn allerlei soorten dieren te zien, van cheetah tot kameel, van schildpad tot bij. In het Panda Paviljoen kunt u een hapje eten of wat drinken. In de Zoovenirshop kunt u leuke dingen kopen voor de mensen thuis.

Kinderen kunnen geschminkt worden als hun favoriete dier Er is nog veel meer te zien en te doen. Een imker zal een demonstratie geven van zijn werk met bijen. De dierenverzorgers vertellen op 10 juni uitgebreid over neusberen, ooievaars, witwanggibbons, maki's, kleinklauwotters en mangoesten. Er is ook een roofvogeldemonstratie. Kinderen kunnen zich laten schminken als hun lievelingsdier. En dan is er ook nog een kinderboerderij, ballonknopen, de Magic Zoo Show in het theater, een speeltuin en nog veel meer voor kleine en grote kinderen.

In het grote park kunt u natuurlijk langs alle dierenverblijven lopen. Het park is er trots op dat zo'n verblijf zoveel mogelijk op de natuurlijke omgeving van de dieren lijkt. Er zijn panda's, pelikanen, pauwen, tapirs, dwergnijlpaarden, wasberen, sneeuwuilen (zoals Harry Potter er eentje heeft), reuzenkangaroe's en de grappige stokstaartjes. En nog heel veel andere mooie, lieve, grote, kleine, woeste en ontzagwekkende dieren…

Botanische tuin, heide De botanische tuin, in 1986 aangelegd, maakt het park compleet, met een rododendronvallei, acaciakassen, eikenbos, kruidentuin, rotsheuvel, lelietuin en nog veel meer.

Deelname kost € 7,50 per persoon voor leden en € 17,50 per persoon voor niet-leden. Zie ook: www.overloonzoo.nl

Vertrek
We vertrekken (bij voldoende belangstelling, minimaal 40 en maximaal 52 deelnemers; bij meer dan 52 deelnemers hebben leden voorrang boven niet-leden) op zondag 10 juni met één bus vanaf de kapel op de Bosstraat om ongeveer 09:00 uur. We vertrekken uit Zoo Parc Overloon terug naar huis om ongeveer 18:00 uur.

Aanmelden


Ondergetekende doet mee aan het familie-uitstapje naar Zoo Parc Overloon op 10 juni 2007:

Naam:
Adres:
Woonplaats:

Deelnemers alle leeftijden (lid of donateur)__ __ __ x persoon€ 7,50 per persoon
Deelnemers alle leeftijden (niet-lid)__ __ __ x persoon€ 17,50 per persoon

Strookje (met contante betaling) inleveren tot/met 2 juni 2007 bij Bosstr. 21a, of bij Burg. Meuwissenstr. 8, Schilberg.


Maki, een mooi klein slim dier Bijenkast van de imker

Copyright © 2004-2007 OLV Schilberg & Wendy G.A. van Dijk
Graag opmerkingen en suggesties. Als u fouten vindt, hoor ik die ook graag.
Stuur een bericht naar: OLV Schilberg