Kapel Schilberg

WIJKVERENIGING
OLV PUT
SCHILBERG

Homepage
Statuten
Huishoudelijk Reglement
Schoffelen
Kienen
Jaarprogramma
Jaarvergadering
Uitjes en Evenementen
Foto's
Links
 
Schilberg bebouwde kom


Rondwandeling in Schilberg en Peij


Zaterdag 15 september 2007 11:30 uur

Schilberg en omgeving zijn zeer interessant
Uitleg bij de kapel van Schilberg Zaterdag 15 september organiseert OLV Put Schilberg de tweede Schilbergse rondwandeling. Café-Brasserie Brandpunt is begin- en startpunt. We wandelen vanuit Schilberg langs enkele kapellen, onder andere via Peij, en weer terug in Schilberg. Onderweg krijgen we deskundig commentaar over de bijzondere plekken in en rond Schilberg.

Om 11:30 uur verzamelen we bij Café-Brasserie Brandpunt. Terwijl we een lekkere bak soep eten loopt er doorlopend een fotopresentatie (op een projectiescherm) van Schilberg en omgeving. Daarna gaan we 2 tot 3 uur wandelen (de route is iets meer dan 3,5 kilometer lang) en we denken dat u verhalen over Schilberg en omgeving zult horen die u nog niet (goed) kent.

Meneer Theelen (van de Heemkundevereniging Echter Landj) zal ons tijdens de rondwandeling over bijzonderheden vertellen die we onderweg zien en over wat er vroeger geweest is. Schilberg en omgeving hebben een lange geschiedenis, er is meer gebeurd dan velen verwachten.

We maken een kleine wandeling De rondwandeling eindigt bij Brandpunt, waar de wijkvereniging u nog een consumptie aanbiedt. Overige consumpties zijn voor uw eigen rekening.

We hopen op 20 tot 30 deelnemers. Als er meer dan 30 deelnemers zijn zal de wandeltocht wat langer kunnen duren, omdat alle deelnemers toch graag hetzelfde van meneer Theelen willen horen.

Zorgt u alstublieft voor goed schoeisel. Houdt u ook de weersverwachting in de gaten en kleedt u zich voldoende warm of fris. Denk onderweg aan uw veiligheid en die van de overige (verkeers-)deelnemers.

Denk aan goede schoenen voor uw voeten! De deelnamekosten zijn € 3 voor leden/donateurs van 16 jaar en ouder; € 2 voor leden/donateurs tot en met 15 jaar; € 4 voor niet-leden van 16 jaar en ouder; € 3 voor niet-leden tot en met 15 jaar.

Onderstaande bon met contante betaling tot en met 8 september 2007 afgeven bij Bosstraat 21a of Burg. Meuwissenstraat 8.


Ondergetekende doet graag mee met de rondwandeling op zaterdag 15 september 2007:

Naam:
Adres:
Woonplaats:

Kosten per deelnemer
16 jaar en ouder Kinderen t/m 15 jaar
Leden en donateurs __ __ x € 3,= __ __ x € 2,=
Niet-leden __ __ x € 4,= __ __ x € 3,=

Deze bon met contante betaling kunt u tot en met 8 september 2007 afgeven bij Bosstraat 21a of Burg. Meuwissenstraat 8, Schilberg


Copyright © 2004-2007 OLV Schilberg & Wendy G.A. van Dijk
Graag opmerkingen en suggesties. Als u fouten vindt, hoor ik die ook graag.
Stuur een bericht naar: OLV Schilberg