Kapel Schilberg

WIJKVERENIGING
OLV PUT
SCHILBERG

Homepage
Statuten
Huishoudelijk Reglement
Schoffelen
Kienen
Jaarprogramma
Jaarvergadering
Uitjes en Evenementen
Foto's
Links
 
Phantasialand - Brühl bei Köln


De bus was vol. Er kunnen maximaal 52 mensen in de bus. Er hadden zich nog 11 mensen aangemeld, die op de wachtlijst geplaatst werden. Zij kregen hun geld terug toen bleek dat er zich niet genoeg mensen aangemeld hadden om een tweede bus te bestellen.

Door een misverstand waren wij er van overtuigd dat de toegangsprijs voor alle deelnemers van een groep € 23 per persoon is. Daar hebben wij de prijzen voor leden, niet-leden en jongeren op afgestemd. Echter, kinderen kleiner dan 1 meter hebben gratis toegang tot Phantasialand, ook als ze deel van een groep uitmaken. Kinderen mogen echter niet op schoot in de bus vervoerd worden en moeten altijd op een eigen stoel zitten. Daarom vroegen we voor kinderen kleiner dan 1 meter alleen een vergoeding voor de busreis van € 7 per persoon (dus niks voor Phantasialand zelf), voor zowel leden als niet leden. De andere prijzen bleven onveranderd.


Phantasialand - Black Mamba


Familie-uitstapje: Phantasialand

Zaterdag 12 augustus 2006 08:30 uur

Phantasialand in Duitsland

De Put Schilberg gaat naar het grote spectaculaire plezierpark voor het hele gezin Phantasialand in Brühl in Duitsland. Tientallen attracties en shows en iedereen wil natuurlijk in de spectaculaire nieuwe attractie Black Mamba en het nieuwe stuk park Deep in Africa.

Phantasialand - Deep In Africa Maar ook de spectaculaire Condor is gaaf. Verder is er de hele dag nog zoveel te doen dat je waarschijnlijk niet eens overal aan toe komt: wildwaterbanen, wilde en rustige draaimolens, achtbanen (binnenshuis en buitenshuis), interactief theater, films, magnifieke decors en special effects, botsauto's, spookhuizen, boottochten, sprookjes, speeltuinen, monorail, educatief experimenteerhuis, klimmuur, bungee-jumpen en ook vrije val voor de kleintjes: attracties voor groot, middel, klein en heel klein.

Niet alleen voor de jongeren maar ook voor de ouderen is er genoeg te doen. Er is een goochelshow, een lichtshow, breakdance, schaatsballet en dansspektakel, piraten in de bioscoop, Chinese dans, een grote parade en overal in het pretpark kom je tekenfilmfiguren tegen. Phantasialand - Condor

In restaurants, cafés en allerlei andere mogelijkheden kun je lekker eten en drinken en leuke dingen kopen voor de mensen thuis. Met uw buren en de rest van de buurt samen genieten van spektakel, actie, kunst en cultuur. Zie ook: www.phantasialand.nl

Phantasialand - Riverquest Deelname kost € 23 per persoon van 17 jaar en ouder, € 18 per persoon tot en met 16 jaar oud, voor leden en donateurs. Voor niet-leden kost deelname € 30 per persoon. Kinderen kleiner dan 1 meter betalen € 7 per persoon als bijdrage in de kosten van de bus, zij hebben gratis toegang tot Phantasialand; het maakt niet uit of ze lid of niet-lid zijn.

We vertrekken (bij voldoende belangstelling, minimaal 15 en maximaal 52 deelnemers) op zaterdag 12 augustus met de bus vanaf de kapel op de Bosstraat om ongeveer 08:30 uur en we vertrekken uit Phantasialand terug naar huis om ongeveer 18:30 uur.


Ondergetekende doet mee aan het familie-uitstapje naar Phantasialand op 12 augustus 2006:

Naam:
Adres:
Woonplaats:
Kinderen kleiner dan 1 meter (lid / donateur / niet-lid):
Kosten: €   7,= per persoon
Deelnemers tot en met 16 jaar (lid of donateur):
Kosten: € 18,= per persoon
Deelnemers 17 jaar en ouder (lid of donateur):
Kosten: € 23,= per persoon
Andere deelnemers, alle leeftijden (niet-lid):
Kosten: € 30,= per persoon

Strookje (met contante betaling) inleveren tot en met 1 augustus 2006 bij Bosstraat 21a, of bij Burgemeester Meuwissenstraat 8, Schilberg Echt.


Copyright © 2004-2007 OLV Schilberg & Wendy G.A. van Dijk
Graag opmerkingen en suggesties. Als u fouten vindt, hoor ik die ook graag.
Stuur een bericht naar: OLV Schilberg