Kapel Schilberg

WIJKVERENIGING
OLV PUT
SCHILBERG

Homepage
Statuten
Huishoudelijk Reglement
Schoffelen
Kienen
Jaarprogramma
Jaarvergadering
Uitjes en Evenementen
Foto's
Links
 

Geannuleerd

Het uitstapje naar de Keukenhof is geannuleerd, in verband met een te laag aantal deelnemers. Het spijt ons zeer voor hen die zich wel aangemeld hebben. Misschien organiseren we later dit jaar een ander feestelijk uitstapje.


Keukenhof te Lisse - logo


Uitstapje naar de Keukenhof
en daarna een verrassing


Zaterdag 21 april 2007 07:30 uur

Jubileum
Magnifiek kleurig bollenveld in de Keukenhof Deze maand bestaat de put 30 jaar. Een mooi moment voor een bijzonder uitstapje voor onze leden en donateurs. Om u te bedanken voor uw jarenlange lidmaatschap en voor uw vrijwilligerswerk hebben we een uitstapje naar de Keukenhof gecombineerd met een mooie verrassing.

Keukenhof
De Keukenhof in Lisse is in april één van de mooiste plekjes van Nederland. En 21 april is de mooiste dag, met het Bloemencorso! Natuurlijk zijn er de prachtige velden vol met bloemen, het ruikt er lekker, de mensen zijn vrolijk. Er is veel te doen, voor zowel de kinderen als voor alle andere leeftijden.

Er zijn terrasjes en nog veel meer gelegenheden voor een hapje en een drankje. Er is een speelweide, een kinderboerderij, een doolhof, een bollebozenspeurtocht en een heeeeel groot schaakspel voor de kinderen van jong tot oud.

Spelende kinderen op de speelweide van de Keukenhof Voor de ouderen (maar niet alleen voor hen) zijn er bloemenshows, een kasteeltuin, natuurtuin, een mooie ouderwetse molen en er is een mooie kunstroute. Er zijn veel souvenirs te koop en niet te vergeten heel veel bloembollen voor uw tuin.

Vertrek
We vertrekken om ongeveer 07:30 uur met de bus vanaf de kapel op de Bosstraat. Het is bijna 2,5 uur rijden,dus we komen ongeveer 10:00 uur aan bij de Keukenhof. We vertellen niet hoe laat we daar weer weg gaan en wat we na de Keukenhof gaan doen, maar u zult zich prima vermaken en u zult lekker laat thuis in Schilberg zijn.

We hopen op een bijzondere dag, met mooi weer, een dag waar u nog lang over napraat, om de volgende 30 jaar van de put op een goede manier mee te beginnen.

Aanmelden
Prijzen voor deelname, per persoon, alleen voor leden en donateurs:
€ 20 voor 11 jaar en ouder, € 15 voor 4 tot/met 10 jaar, € 10 voor kinderen tot/met 3 jaar.
U kunt zich tot uiterlijk 7 april aanmelden.


Verrassing wat we gaan doen Ondergetekende doet mee aan het uitstapje aan de Keukenhof en de verrassing op 21 april 2007:

Naam:
Adres:
Woonplaats:

Kosten per deelnemer11 jaar en ouder4 tot en met 10 jaar0 tot en met 3 jaar
Leden en donateurs__ __ * € 20,=__ __ * € 15,=__ __ * € 10,=

Strookje (met contante betaling) inleveren tot en met uiterlijk 7 april 2007 bij Bosstraat 21a of bij Burgemeester Meuwissenstraat 8, Schilberg Echt.


Copyright © 2004-2007 OLV Schilberg & Wendy G.A. van Dijk
Graag opmerkingen en suggesties. Als u fouten vindt, hoor ik die ook graag.
Stuur een bericht naar: OLV Schilberg