Kapel Schilberg

WIJKVERENIGING
OLV PUT
SCHILBERG

Homepage
Statuten
Huishoudelijk Reglement
Schoffelen
Kienen
Jaarprogramma
Jaarvergadering
Uitjes en Evenementen
Foto's
Links
 

Huifkartocht met boerenbuffet

Zaterdag 5 juni 2004 15:00 uur

Miniatuur huifkar met paarden
Huifkartocht met boerenbuffet
We waren van plan om op 5 juni een activiteit te boeken bij partycentrum de Kaasboerin, even over de grens in België. Op die datum bleek alleen een huifkartocht met maaltijd mogelijk, wat ongeveer € 40 per persoon zou gaan kosten (inclusief de bustocht heen en terug). Vanwege deze kosten hebben we een alternatief in onze eigen gemeente gevonden.

Er zijn een aantal foto's gemaakt, hier een selectie.

Het programma
We worden bij de Kapel van Schilberg om 15:00 uur afgehaald met een huifkar, waarna we een gezellige tocht maken in de streek. Aansluitend hebben we een boerenbuffet met diverse soorten broodjes en beleg. Om ongeveer 18:30 uur worden we weer teruggebracht bij de vertrekplaats.

Aanmeldingen
Voor 29 mei 2004 dient u zich aan te melden door het inleveren van het strookje en het betalen van de eigen bijdrage bij mevr. Ria Housmans-Renet, Bosstraat 21a te Schilberg-Echt. De eigen bijdrage per deelnemer is € 6,50 voor volwassenen en € 5,= voor kinderen tot en met 14 jaar oud, te betalen bij opgave. De plaatsen worden verdeeld in volgorde van aanmelding. Er wordt één huifkar ingezet als er 25 mensen of minder deelnemen; als er meer mensen meedoen, tot een maximum van 45 mensen, gaan we met twee huifkarren.


Copyright © 2004-2007 OLV Schilberg & Wendy G.A. van Dijk
Graag opmerkingen en suggesties. Als u fouten vindt, hoor ik die ook graag.
Stuur een bericht naar: OLV Schilberg