Kapel Schilberg

WIJKVERENIGING
OLV PUT
SCHILBERG

Homepage
Statuten
Huishoudelijk Reglement
Schoffelen
Kienen
Jaarprogramma
Jaarvergadering
Uitjes en Evenementen
Foto's
Links
 

Fiets-oriëntatietocht én barbecue 2006


Heel veel fietsers Fietsje
Lekker klassiek barbecue

Fietstocht en barbecue Schilberg, zondag 9 juli 2006, 13:00 uur

Op 9 juli hebben er 50 mensen meegedaan met fietsen door de mooie omgeving van Schilberg. Onze enthousiaste vrijwilligers hadden een mooie tocht van precies 25 kilometer uitgezet die zo weinig mogelijk over de grote wegen ging. En ze hebben ook een groot aantal leuke vragen bedacht. Onderweg waren er broodjes, koffie en thee. Na afloop was de prijsuitrijking, er waren spelletjes en speeltoestellen en meer dan 30 mensen bij de barbecue! Ontspanning na inspanning.


Vorig jaar zijn er leuke foto's gemaakt, hier een selectie.

Lekker lang plezier van de Put: fietsen en eten
Zondag 9 juli is voor jong en oud de dag om met de hele familie op tweewielers onze mooie omgeving te bekijken, uw hersens te laten werken en daarna uw maag te vullen onder het genot van een drankje. De Put Schilberg organiseert haar jaarlijkse fiets-oriëntatietocht voor het hele gezin. De tocht heeft een lengte van ongeveer 25 km.

Fietspad verkeersbord Meedoen met vragen en opdrachten is niet verplicht, maar om uw hersenen ook wat te doen te geven tijdens de fietstocht hebben onze vrijwilligers weer goed hun best gedaan. De tocht voert over goed berijdbare bos- en veldwegen en zo weinig mogelijk over de grote en doorgaande wegen.

Mooie klassieke omafiets Let goed op waar en hoe u rijdt. Zorg er voor dat u voorbereid bent: controleer uw fiets en bandenspanning, neem een bandenplaksetje mee, neem voldoende drinken voor onderweg mee. Let op uw veiligheid (en van uw medeweggebruikers).

Fietstocht: inschrijven en vertrek
Tussen 13:00 en 14:00 uur kunt u zich inschrijven in Café "De Paersstal" aan de Rijksweg Zuid 3 te Pey. U betaalt contant bij inschrijving. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis deelnemen aan de fietstocht, maar moeten dat uiteraard wel onder begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) doen. Onderweg zorgt de wijkvereniging voor broodjes. Tussen 17:00 en 18:30 uur verwachten we iedereen terug.

De prijsuitreiking (de wisselbeker!) vindt plaats als iedereen terug is. Er zijn spelletjes en er is een barbecue met vlees, brood en salades. Drankjes in het café zijn voor eigen rekening. In de avond is er natuurlijk ook de finale van het WK voetbal, fijn samen in het café kijken.

Barbecue met stukje vlees Barbecue
De barbecue begint tussen 17:30 en 18:00 uur en we weten niet tot hoe laat we doorgaan, maar wel dat het gezellig wordt. U moet zich voor de barbecue wel vooraf aanmelden en dat ook vooraf betalen (in verband met het bestellen van vlees, brood en salades). Bestek barbecue

Kosten per deelnemerFietstochtBarbecue:13 jaar en ouderKinderen t/m 12 jaar
Leden en donateurs€ 2,50 € 6,=€ 4,=
Niet-leden€ 3,= € 7,50€ 5,50

U kunt kiezen of u alleen met de fietstocht meedoet, of dat u alleen met de barbecue meedoet, of met beiden, zodat u vele uren gezellig met de wijkvereniging bezig bent.

Onderstaande bon met contante betaling tot en met 3 juli afgeven bij Bosstr. 21a of Burg. Meuwissenstr. 8.

Tot ziens op zondag 9 juli 2006 in Café "De Paersstal".


Ondergetekende doet graag mee met de barbecue na de fietstocht van Schilberg op zondag 9 juli 2007:

Naam: ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___

Adres: ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___

Woonplaats: ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___

Kosten per deelnemerFietstochtBarbecue:13 jaar en ouderKinderen t/m 12 jaar
Leden en donateurs__ __ * € 2,50 __ __ * € 6,=__ __ * € 4,=
Niet-leden__ __ * € 3,= __ __ * € 7,50__ __ * € 5,50

Deze bon afdrukken, invullen, afknippen en met contante betaling inleveren tot en met 3 juli 2006 bij Bosstraat 21a of Burg. Meuwissenstr 8, Schilberg Echt


Fietspad
Denk aan uw veiligheid
Want dan kan er niets spaak lopen…


Copyright © 2004-2007 OLV Schilberg & Wendy G.A. van Dijk
Graag opmerkingen en suggesties. Als u fouten vindt, hoor ik die ook graag.
Stuur een bericht naar: OLV Schilberg