Kapel Schilberg

WIJKVERENIGING
OLV PUT
SCHILBERG

Homepage
Statuten
Huishoudelijk Reglement
Schoffelen
Kienen
Jaarprogramma
Jaarvergadering
Uitjes en Evenementen
Foto's
Links
 

Fiets-oriëntatietocht 2004 Schilberg

Fietsje links Fietsje rechts

Fietstocht Schilberg zondag 8 augustus 2004 13:00 uur

Er zijn een aantal foto's gemaakt, hier een selectie.

Wij zadelen u weer op met een stukje fietsgenot
Haal het stalen ros op zondag 8 augustus 2004 van stal, want dan is het tijd voor de enige echte Schilbergse fiets-oriëntatietocht. Tijdens deze tocht, met een lengte van ongeveer 25 km, kan met door het beantwoorden van vragen en het uitvoeren van opdrachten kans maken op diverse prijzen.

Natuurlijk is het ook mogelijk de route af te leggen zonder de hersenen te pijnigen met allerlei strikvragen en ludieke opdrachten. Zo kunt u genieten van ons Midden-Limburgse landschap. De organisatie heeft gekozen voor een tocht over bos- en veldwegen die goed berijdbaar zijn. Door het steeds drukker wordende verkeer is dit voor de deelnemers veiliger dan de grote en doorgaande wegen.

Fietsen met de buurtvereniging schept een band. Over banden gesproken: zorg er voor dat ze de juiste hoeveelheid lucht krijgen, dit zal zeker de atmosfeer ten goede komen.

Fietsers in de natuur Alles draait om sfeer en gezelligheid op deze dag. Dus gooi de remmen maar eens goed los op die plaatsen waar het kan.

Heeft u de eindstreep gehaald, dan kunt u spierverslappende middelen nemen. Gaat bij u nu ook een belletje rinkelen, laat u er dan niet van weerhouden om deel te nemen.

Inschrijven en vertrek
Tussen 13:00 en 14:00 uur kunt u zich inschrijven in Café "De Paersstal" aan de Rijksweg Zuid 3 te Pey. U betaalt contant bij inschrijving.

Onderweg zorgt de wijkvereniging voor belegde broodjes. Na afloop is er de prijsuitreiking in het café (drankjes zijn dan voor eigen rekening).

Kosten deelname    Per deelnemer
Leden en donateurs    € 2,50
Niet-leden    € 3,00

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis deelnemen, maar moeten dat uiteraard wel onder begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) doen.

Tot ziens op zondag 8 augustus 2004 in Café "De Paersstal".

Fietspad
Denk aan uw veiligheid
Want dan kan er niets spaak lopen…


Copyright © 2004-2007 OLV Schilberg & Wendy G.A. van Dijk
Graag opmerkingen en suggesties. Als u fouten vindt, hoor ik die ook graag.
Stuur een bericht naar: OLV Schilberg