Kapel Schilberg

WIJKVERENIGING
OLV PUT
SCHILBERG

Homepage
Statuten
Huishoudelijk Reglement
Schoffelen
Kienen
Jaarprogramma
Jaarvergadering
Uitjes en Evenementen
Foto's
Links
 
Uitnodiging feestavond

Feestavond Schilberg 22 mei 2004 in Buurthuis Blomehoaf


Zaterdagavond 22 mei 2004 19:30 uur

Er zijn een aantal foto's gemaakt, hier een selectie.

Om 19:30 uur worden de deuren van buurthuis De Blomehoaf in Schilberg (Tulpenstraat 20) geopend voor een feestavond met goede muziek en lekker eten. Dit is een hele goede manier om meer buurtgenoten te leren kennen, uw buren en kennissen eens in een andere omgeving te zien en misschien wel het begin van goede vriendschappen!

Two Dance Tot laat, nog tot na middernacht, wordt er opgetreden door onze lokale Schilbergse band Two Dance, wijd en zijd bekend en gewaardeerd, die met veel enthousiasme leuke en dansbare muziek maken voor veler smaak.

Feestmutsjes We hebben voor het eten een kwaliteitscateraar in de arm genomen die voor heerlijk eten zal zorgen, met diverse soorten vlees en salades en meer. Drankjes zijn wel voor uw eigen rekening.

Voor deze gezellige avond vragen we om een bijdrage per persoon van € 7,50 voor leden en donateurs en € 10,= voor introducés, te betalen bij opgave. We stellen het op prijs als u zich uiterlijk 15 mei 2004 aanmeldt bij mevr. Ria Housmans-Renet, Bosstraat 21a te Schilberg-Echt. Iedereen is welkom!

Weer wense uch alle eine gezellige aovond toe. Tot 22 mei!

Lachende clown

Copyright © 2004-2007 OLV Schilberg & Wendy G.A. van Dijk
Graag opmerkingen en suggesties. Als u fouten vindt, hoor ik die ook graag.
Stuur een bericht naar: OLV Schilberg