Kapel Schilberg

WIJKVERENIGING
OLV PUT
SCHILBERG

Homepage
Statuten
Huishoudelijk Reglement
Schoffelen
Kienen
Jaarprogramma
Jaarvergadering
Uitjes en Evenementen
Foto's
Links
 
Bowlingkegels en bal

Kegelavond zaterdagavond 10 maart 2007 20:00 uur


Party- en Kartcenter Echt, Bandertlaan 9, 6101 NL, Echt
Tel: 0475-418900, website www.pke.nl

We hadden drie bowlingbanen tot onze beschikking in het gezellige Partycenter aan de Bandertlaan in Echt. Drie banen voor 35 mensen voor anderhalf uur, iedereen kwam gelukkig ruim aan bod.

Bowlingkegels na een worp Van 20:00 tot 21:30 uur waren we met 35 deelnemers samen die witte pinnen omver aan het gooien. De vereniging bood weer tweemaal een drankje en eenmaal een hapje aan. Volgende drankjes waren voor eigen rekening.

Het was zeer gezellig, er werd veel gepraat en het was leuk onze buurtgenoten weer te zien. En het was leuk om naar onze eigen kampioenen te kijken. De beste bowlers van elke baan kregen een leuk prijsje en de slechtste, die kreeg een poedelprijs. Voor alle kinderen was er een leuk prijsje.

We vroegen een eigen bijdrage voor dit uitstapje: per deelnemer 5,= voor leden en 7,50 voor niet-leden, te betalen bij opgave. U kon zich hiervoor opgeven tot en met 4 maart 2007 bij Bosstraat 21a te Schilberg-Echt met onderstaande bon.


Nog een paar seconden en dan raakt de bal de bowlingkegels Ondergetekende gaat mee met de bowlingavond op zaterdagavond 10 maart 2007:

Naam: ..

Adres: ..

Woonplaats: .

Aantal deelnemers (lid/donateur): . Kosten: 5,= per persoon

Aantal deelnemers (niet lid): . Kosten: 7,50 per persoon

Inleveren tot en met 4 maart 2007 bij Bosstraat 21a, Schilberg EchtCopyright © 2004-2007 OLV Schilberg & Wendy G.A. van Dijk
Graag opmerkingen en suggesties. Als u fouten vindt, hoor ik die ook graag.
Stuur een bericht naar: OLV Schilberg