Kapel Schilberg

WIJKVERENIGING
OLV PUT
SCHILBERG

Homepage
Statuten
Huishoudelijk Reglement
Schoffelen
Kienen
Jaarprogramma
Jaarvergadering
Uitjes en Evenementen
Foto's
Links
 

Boottocht, fietstrein, pannenkoeken

Zondag 2 juli 2006 09:30 uur

Boottocht met fietstrein en pannenkoek
Cascade

We zouden op 25 juni een huifkartocht houden. Maar na lang beraad hebben we er voor gekozen dit jaar iets anders dan een huifkartocht te houden. Het was vorig jaar te heet, we wilden liever paarden voor de huifkar, dat kon alleen vanaf de manege, en we wilden wat anders. En we wilden iets leuks doen, voor jong en oud, met enkele activiteiten, iets wat we nog niet eerder gedaan hebben. Aan het begin van de grote zomervakantie. Dat is een boottocht over de Maas geworden, gevolgd door een lekkere pannenkoek in Thorn, en een fietstocht per fietstrein in en rond Thorn. Er hebben 18 mensen meegedaan.


Het had nogal wat voeten in de aarde voordat besloten was wat we zouden gaan doen in plaats van de huifkartocht, en dat werd een boottocht. Dan was er nog de keuze uit de verschillende boottochten: kort, lang, met of zonder vlaai, met of zonder verdere activiteiten (zoals pannenkoek en fietstrein, of het scheepvaartmuseum).

Pannenkoekenbakker Daarom dit jaar een boottocht over de Maas. En een fietstrein door Thorn. En pannenkoeken in Thorn bij de Pannenkoekenbakker. Een bijzonder, dagvullend en leuk alternatief, lijkt ons.

Op zondag 2 juli stappen we bij de Kapel van Schilberg om 09:30 uur in de bus, die ons naar het dorpje Wessem brengt. De prachtige boot "Cascade" neemt ons op een mooie rondvaart mee naar het pittoreske witte dorpje Thorn. Op de boot worden we getrakteerd op vlaai met koffie of thee. Fietstrein

We lopen naar de Pannenkoekenbakker, waar we een lekkere pannenkoek naar keuze eten.

Om 14:00 uur maken we een gezellige fietstocht met de fietstrein van zo'n 2 uur in Thorn en omgeving (voor kleine kinderen zijn er aparte zitjes). Daarna gaan we terug naar de boot, die ons terug naar Wessem brengt. Met de bus rijden we terug naar huis, waar we ongeveer 18:00 uur bij de kapel aankomen.

De plaatsen worden verdeeld in volgorde van aanmelding, waarbij leden voorrang krijgen. Het uitstapje heeft minimaal 12 deelnemers, maximaal 50.

Deelname
Per persoon gelden de volgende prijzen (bij opgave te betalen):
  Leden Niet-leden
Volwassenen/12+:€ 29,=€ 36,50
Kinderen 8-12 jaar:€ 22,=€ 29,50
Kinderen 3-7 jaar:€ 18,50€ 26,=
Kinderen tot 3 jaar:€ 14,50€ 22,=
U kon zich tot en met uiterlijk 24 juni 2006 aanmelden door het inleveren van onderstaande strook en het betalen van de eigen bijdrage, bij Bosstr. 21a of Burg. Meeuwissenstr. 8 te Schilberg-Echt. De inschrijving is nog niet gesloten (er zijn 17 deelnemers, geïnteresseerden kunnen zich tot en met woensdag 28 juni nog aanmelden).


Ondergetekende doet mee aan de boottocht van zondag 2 juli 2006:

Naam:
Adres:
Postcode en Woonplaats:
  Aantal deelnemers (Leden)Prijs Aantal deelnemers (Niet-leden)Prijs
Volwassenen/12+:
x € 29,=
x € 36,50
Kinderen 8-12 jaar:
x € 22,=
x € 29,50
Kinderen 3-7 jaar:
x € 18,50
x € 26,=
Kinderen tot 3 jaar:
x € 14,50
x € 22,=

Strookje inleveren tot en met 24 juni 2006 bij Bosstraat 21a, Schilberg Echt


Copyright © 2004-2007 OLV Schilberg & Wendy G.A. van Dijk
Graag opmerkingen en suggesties. Als u fouten vindt, hoor ik die ook graag.
Stuur een bericht naar: OLV Schilberg