Kapel Schilberg

WIJKVERENIGING
OLV PUT
SCHILBERG

Homepage
Statuten
Huishoudelijk Reglement
Schoffelen
Kienen
Jaarprogramma
Jaarvergadering
Uitjes en Evenementen
Foto's
Links
 

Familie-uitstapje: Bobbejaanland

Zaterdag 4 september 2004 08:30 uur

Family Park Bobbejaanland

Bobbejaanland voor jong en oud
Een hartveroverend attractiepark. Iedereen raakt in de ban van de Belgische gemoedelijkheid die dit familiepark uitstraalt. Met zijn 35 hectare natuurgebied en zijn meer dan 50 attracties is het een begeerd familiepark geworden, waar een gewone dag een feest wordt. Kom naar een wereld vol fantasie, spanning en sensatie. Kinderen kunnen spelen en ravotten in het prachtig overdekte Kinderland. Het wilde westen ligt aan je voeten. Live shows met diverse thema's geven een heel andere kijk op onder andere cowboys en indianen.

Voor oudere bezoekers is Bobbejaanland zeker ook aantrekkelijk door de wandelparken met fraaie tuinen en waterpartijen die tussen de attracties liggen, maar ook door de diverse shows met paarden en artiesten, het Indian Art Museum en natuurlijk moeten de diverse restaurants niet vergeten worden.

Er is echter nog zoveel meer, zoals de ijzingwekkende Speedy Bob en de spetterende wildwaterbaan. Ouderwetse lol in de zwiercarrousel. De Typhoon is een regelrechte sensatie met loopings. De Monorail bezorgt u een pracht uitzicht over het hele park. Waterpret in de Bobby Drop, Indiana River, El Rio en de Waterslide. Nog meer sensatie in de Sledge Hammer, een slinger waarmee je 42 meter de hoogte in gaat en met 100 km per uur weer naar beneden. De Junior Coaster is een 436 meter lange achtbaan, meer dan gewoon leuk voor de kleintjes. Bobbejaanland heeft een uitgebreide website: http://www.bobbejaanland.nl/

We vertrekken (bij voldoende belangstelling) op zaterdag 4 september met de bus vanaf de kapel op de Bosstraat om 08:30 uur en we vertrekken uit Bobbejaanland om 18:30 uur.

Aanmelden
Ondergetekende doet mee aan het familie-uitstapje naar Bobbejaanland op 4 september 2004:

Naam:
Adres:
Woonplaats:

Leden en donateurs:
Aantal deelnemers van 16 jaar en ouder:
Kosten: 20,= per persoon
Aantal deelnemers tot en met 15 jaar:
Kosten: 15,= per persoon

Niet-leden:
Aantal deelnemers van 16 jaar en ouder:
Kosten: 27,= per persoon
Aantal deelnemers tot en met 15 jaar:
Kosten: 22,= per persoon

Strookje (met contante betaling) inleveren tot en met 4 augustus 2004 bij Bosstraat 21a, Schilberg Echt of bij Burgemeester Meuwissenstraat 8, Schilberg Echt.


Copyright © 2004-2007 OLV Schilberg & Wendy G.A. van Dijk
Graag opmerkingen en suggesties. Als u fouten vindt, hoor ik die ook graag.
Stuur een bericht naar: OLV Schilberg